Hyamatrix

Celverbetering voor een jongerehuid

Hyamatrix: Injectievrije anti-aging behandeling
Wat een doorbraak op het gebied van anti-aging : Hyamatrix is “de formule” om rimpels, elastine gebrek en pigment aan te pakken. Bij zowel een jonge als rijpere huid en voor zowel mannen als vrouwen. En dat alles in een ontspannende gezichtsbehandeling, zonder apparatuur en zonder pijnlijke injecties! Het effect is al na 1 behandeling te zien, maar voor het beste resultaat is het advies in kuurverband.

Wat is de formule achter Hyamatrix?
Hyamatix is een huid verbeterende gezichtslijn op basis van geherstructureerde hyaluronzuur & matrix peptides. Op zich is hyaluronzuur een bekende werkstof in beautyland, maar wanneer je de producten van Hyamatrix vergelijkt met een ander willekeurig Hyaluronzuur product is de werking veel effectiever doordat de moleculen zo klein gemaakt zijn, dat ze daardoor veel dieper en langer in de huid kunnen werken (nanomoleculen). Een grote molecuul Hyaluronzuur is na 7 dagen weg, bij Hyamatix is deze na 28 dagen weg, tenzij de thuisproducten na de behandeling worden gebruikt.

Waarvoor zijn de producten van Hyamatrix geschikt?
Je kunt de producten van Hyamatrix voor veel doeleinden gebruiken en of je nu 30 of 70 jaar bent, man of vrouw bent: Verbetering zie je! De huidstructuur (zelfs bij elastine gebrek) wordt mooier waardoor je:

Wanneer zie je resultaat
Je ziet direct na de behandeling al een mooi resultaat. Echter de huid hebben wij aan het werk gezet tijdens de behandeling en daarna gaat het hyaluronzuur zich binden in de huid. De huid mag daarom ook na de behandeling gedurende 12 uur niet in contact komen met water. Na deze 12 uur zie je een nog mooier resultaat. De huid neemt toe in volume waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Ook zie je dat de huidstructuur fijner is geworden. In een kuur bereik je het beste resultaat omdat je dan steeds meer hyaluronzuur gaat inbrengen.

Rimpels

Rimpels

Rosacea

Pigmentverstoringen

Verslapte huid

Video

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Bel 06 – 53 39 30 17 of klik op het WhatsApp icoon!