Warning: Declaration of digitalis_option_page::option_page() should be compatible with option_page::option_page($page_data, $fields) in /home/lookmedi/public_html/beautyhuyschristine.nl/wp-content/themes/Digitalis/lib/backend/plugins/option_page/option_page.php on line 0
BeautyHuys ChristineCell Fusion, hoge concentratie vitamine C , nano technologie, huidbarrièrefunctie
Welkom bij BeautyHuys Christine!

Cell Fusion C

Cell Fusion C is een nieuw cosmetica concept. Cell Fusion C biedt oplossingen voor serieuze huidproblemen en ligt daarmee tegen medische verzorging aan. De focus is op herstellen en beschermen van de huidbarrièrefunctie en terugdringen van vochtverlies uit de huid.
Hoge concentraties van actieve ingrediënten en de hightech Dual Liposome techniek maken het mogelijk om huidproblemen als acne, atopisch eczeem, couperose en rosacea te verbeteren. Tevens is er gebruik gemaakt van de dual liposome techniek en nano technologie, waardoor problemen op de huid nog effectiever en intensiever worden aangepakt.  Byzonder is bij Cell Fusion C  de Vitamine C lijn, met een hoge concentratie vitamine C  van maar liefst 30%.  Cell Fusion C producten bevatten geen conserveermiddelen, minerale olieen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en emulgatoren.

Cel fusion C

beautyhuys Christine

Peperstraat 14 | 2215 VH Voorhout | T: 0252 - 867833 | M: 06 - 53393017 | info@beautyhuyschristine.nl

Deze site is gerealiseerd door www.lookmedia.nl.

rvn_digitalis_theme rvn_digitalis_theme_tv_1_4 rvn_digitalis_theme_fwv_1_2