Warning: Declaration of digitalis_option_page::option_page() should be compatible with option_page::option_page($page_data, $fields) in /home/lookmedi/public_html/beautyhuyschristine.nl/wp-content/themes/Digitalis/lib/backend/plugins/option_page/option_page.php on line 0
BeautyHuys ChristineZWITSERSE EXPERTISE
Welkom bij BeautyHuys Christine!

La-Colline

ZWITSERSE EXPERTISE
La Colline, het exclusieve Zwitserse cosmeticaproduct is marktleider in Aziƫ en eindelijk verkrijgbaar in Nederland bij BeautyHuys Christine .

Het resultaat is de samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. Het concept van La Colline is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering, actieve cellulaire ingrediƫnten en actieve plantaardige extracten. Uw huid krijgt weer haar jeugdige uitstraling en is ontdaan van alle stress.

ACTIVERING VAN DE CELSTOFWISSELING
De onderzoekers van hebben zich toegelegd in hun werk op de studie naar celvernieuwing en de activering van metabolische energie van de cel. Dit proces is met succes vertaald naar de toepassing in cosmetica.

DE HUIDCEL EN ZUURSTOF
Zo is La-Colline erin geslaagd het zuurstofgebruik van de huidcellen exact te meten is. Met deze experimenten was het mogelijk het gepattenteerde CMA complex, oftewel de Cel Metabolisme Activering, te ontwikkelen. Deze formule heeft een unieke en vernieuwende combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen.

 

 

Peperstraat 14 | 2215 VH Voorhout | T: 0252 - 867833 | M: 06 - 53393017 | info@beautyhuyschristine.nl

Deze site is gerealiseerd door www.lookmedia.nl.

rvn_digitalis_theme rvn_digitalis_theme_tv_1_4 rvn_digitalis_theme_fwv_1_2